Mina Självklarheter, En Annans Död

Alla inlägg under juli 2009

Av Annica - 11 juli 2009 01:47

Jag har just läst min syrras blogg och jag skickade en kommentar, är bara tvungen och lägga upp den! Kram


Hej Elin


Älskar dig så mycket mer än du vet

"Jag älskar dig så mycket mer än du tror!"


Jag vill bara skriva att du är behövd och älskad! Jag skulle inte klara en vecka utan att få prata med dig. Jag skulle ha ont i hjärtat av saknad. Jag berättar det mesta för dig, allt i princip. Jag känner dig bättre än många andra och vi kan ha otroligt kul tillsammans. Och vissa kvällar när du är och borstar tänderna hoppas jag att du ska komma in till mitt rum och prata med mig. Jag älskar när vi diskuterar våra "knäppa" och (smarta) tankar. Vi är mycket lika men ändå olika på många sätt. (Du kanske syftade på en kille när du skrev att du ville bli behövd medmera) Men Jag vill bara säga att du är behövd och älskad av mig! Jag vet ärligt inte hur jag skulle klara mig utan dig!
(En tår rinner ner för min kind)


Kram Din Lilla Syster Annica

Av Annica - 10 juli 2009 18:02

Och jag är sjuk!

Fan va typist!!!!


Det som jag har längtat efter i ett helt år också blir jag sjuk!!!

Men sakt så är jag bättre och hoppas på att få gå på discot imorgon kväll i.af Jag hostar och nyser! Och när jag snyter mig så får jag ont i örat! Men har inte ont i naken och huvudet längre och 37.5 i feber det är lite för mycket!


Jag är helt utsvulten, vi ska snart gå ut och äta. Men pappa skulle sätta in ett bateri i husvagnen först, JAG MÅSTE HA MAT!


      - Annica (ingen kram)

Av Annica - 9 juli 2009 15:20

Jag mår betydligt bättre nu :D


Men jag kommer att få ta det lungt på dunder! Som är i morgon kväll och över morgon! KUL!


Jag har tittat på när det ska vara några tävlingar som jag eventuelt kanske ska vara med på... Jag känner inte för att tävla :(

Jag blir alltid på nervös och får ont i magen men det känns ju bra efteråt! Specielt om det gått bra!

Det är:

Waplan den 8-9/7

Fortum den 11/7

så där måste jag nog välja och då tar jag Waplan

Moraspelan den 6/8


Jag kommer ju alltid igån så sent för jag är pollen allergiker och blir ofta sjuk under den första perioden! Så jag har inte tävlat något igår än och föra året blev det ju också bara 2 tävlingar! :/


Jag hoppas i.af att det kommer att gå bra! Jag måste ju ha lite resultat om jag ska kunna komma in på RIÖ Friidrottsgymnasium i Östersund! Hoppas det går bra!


      - Annica

Av Annica - 7 juli 2009 11:55

Jag är sjuk! Men mår bättre än vad jag gjorde igår i.af Febern har sjunkit. Men jag har ondare i halsen. Jag har jätte ont i naken och lite mindre i ryggen, jag har ont i vaderna. Och min hud är jätte öm! Och Jag har Ont i huvudet som om allt det inte vore nog så har jag börjat få ont i vänstra örat.


Jag har tittat på One Tree Hill sesong 1. Patetiskt? Ja, efter som jag vet vad som ska hända efter som jag sett det både när det gick på TV och sedan när jag fick den. Och nu sitter jag och lyssnar på "Friends whit benefit" Som är skivan Peyton gör med Elli. Jag har dvd boxarna upp till sesong 5. Tycker dom är så himla bra! Jag har sett några avsnitt av sesong 6. För jag sitter oftast i bilen på väg hem, kl 6 på en söndag när OTH sesong 6 hade programtid, eller så är det middag. Jag längtar tills den kommer till Sverige!


Nu orkar jag inte skriva mer. Ska gå och lägga mig och lyssna på musik


      - Annica

Av Annica - 4 juli 2009 23:32

Idag har jag:

Sovit till 12 (ovanligt för att vara mig)

Gått runt i en av pappas stora T-shirt som jag använder som sov tröja

Tagit på mig en stor tjocktröja och pös byxor när jag skulle ut på verandan och äta Jordgubbar

Tittat med halva koncentrationen på Wimbledon och andra halvan kvar i sundsvall

Maratonläst min bok "Jenny S" av Denise Rudberg som tyvärr tog slut!

Och ätit middag


Det är allt jag gjort idag! En riktig SLÖA dag!


Jag tycker det är skönt att komma in i en annans värd, när man läser eller ser på TV. Jag är inte någon riktig bok mal. Jag kan hitta en bok någon gång som jag tycker om men det kan ta bra långtid mellan gångerna, oftast! Men när jag väl hittar en bok är det nästan alltid maratonläsning! Jag vill veta hur det går, men samtidigt vill jag inte att boken ska ta slut för jag är så inne i deras värd då.


Jaja, jag antar att jag borde skriva om discot! Och jag hade väldigt KUL men (Det finns oftast ett men haha) Men Jag tyckte inte om musiken som spelades så värst mycket. Man hörde inte texten på typ alla låtar! Så det var svårt att sjunga med.

   Och det var några där som man kände igen inte så "trevligt" när man dansar som man gör nu på discon. Det var en kille som jag såg dansa som jag känner (känner och känner jag vet vem han är) som verkligen INTE kunde dansa! Haha vad jag skrattade! (Inte så att han såg SÅklart)

   I övrigt var det inte heller så många andra killar som "kunde" dansa. Och om man började dansa på ett sätt och man ville variera sig lite så hängde inte killen med, haha!

   Hoppas det blir bättre i Strömsund. Det var ju det föra året! As kul alltså! I Strömsund!

   Det var några killar som bara stod på sidan om, som man fick nobben av. Varför är dom på ett disco om dom inte vill dansa? Helt sjuk om du frågar mig!

   Det var en kille som frågade mig om jag dansade (lixom tränade dans) för att han tyckte jag var bra. Visst blir man stolt! :D


Elin och Jag innan vi åkte iväg!

 Älskar dig syrran! 

       

Men rätt bra var det ju i.af, att få dansa är ju alltid kul! Och det var kul att Elin, Johanna, Linnk och Sandra var med.

   Jag kommer typ inte ihåg några namn på killarna som jag frågade vad dom hette. Bara två på sin höjd, haha!

   Vi gick ifrån discot halv två med verkande fötter och var först hemma halv fyra! Om jag ska vara ärlig så har jag träningsverk i vaderna! Och jag kan säga att det inte bara beror på att jag tränade igår!!!!


Och om jag ska vara ärlig igen så var utlänningarna mycket bättre än svenskarna på att dansa, alla fall dom jag dansade med. Dom kunde ju variera sig lite!!!


Jag antar att jag ska gå och lägga mig nu. Jag tycker faktiskt rätt mycket om morgnarna så jag ska inte ställa om dygnet helt. Godnatt!

   (Oj vad långt det blev!)


       - Annica

Av Annica - 3 juli 2009 12:25

Nu är det dags! Ikväll ska det dansas!


Men först träning! Som inför dunder föra året stiker jag ut och tränar före! Härligt!


      -Annica

Av Annica - 2 juli 2009 14:25

Jag har provat kläder och kommit fram till att jag ska ha samma byxor som jag hade på dunder föra året, shorts! Och ett basic linne. Vet inte riktigt vilket än har rosa, svart, grå och grön som några färger att välja på. Jag ska inte ha något halsbans efter som det är i vägen om man ska dansa. Som jag givetvis ska! Och inte heller ska jag ha örhängen av samma orsak! Men armband och ring ska jag ha! Ett par svarta oklakade skor som också är bekväma ska jag ha. Och såklart en tröja/jacka :D ÅÅÅ Det ska bli såååå Kul!

Av Annica - 1 juli 2009 20:23

Hemma igen! Och nu ska jag vara det i några veckor.


I morgon ska jag och kolla på "Fabriken som sprängdes"

På Fredag ska jag till Gatu festen

Nästa helg ska jag till dunder i Strömsund!


Det kommer att bli skit kul :D


Nu ska jag gå och läsa min bok


     Kram på er alla, Annica!

Presentation


Tjena, Annica här :D
Här kan du läsa om min vardag, noveller jag skrivit och dikter. Enjoy

Omröstning

Vad skulle du klara dig utan?
 Bil
 Dator
 Mobil
 Tv
 Lampor
 Rent vatten
 Halva din mat konsiumtion
 Frihet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards