Mina Självklarheter, En Annans Död

Alla inlägg under juli 2009

Av Annica - 19 juli 2009 18:27

Jag ska ner och träffa Linn


så hinner inte skriva mer :D inte alls...


      Kram Annica

Av Annica - 18 juli 2009 19:21

"Jag hatar det, jag skulle kunna göra vad som helst för att få det tillbaka. Exakt vad som helst. Jag känner mig så... frustrerad och... ledsen.

   Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra det finns ingen ritad mall för att göra på rätt sätt. Men Jag har en mall som jag kommer försöka följa. Det är ingen som vet om mallen fungerar. Man måste göra sin egen. 

   Och jag har just hittat min skrynklig och förstörd. Jag tappade bort den för ett och ett halvt år sedan. Men nu har jag hittat den. Jag har hittat mallar förut som jag då trott var min men egentligen varit någon annans och när jag insett det har jag fortsatt letat. Jag tror att den här mallen jag hittat nu är rätt. Jag tror att den fungerar.

   Alla mallar fungerar men inte på alla människor. Så jag ska säga att jag tror att den här mallen fungerar på mig.

   Jag hittade en mall i november 2008 tror jag det var. Jag trodde hela tiden att det var rätt. Men för några veckor sedan kom jag på att det var helt fel men den jag har nu är annorlunda. Den har jag haft förut. Jag tappade bort den för ett och ett halvt år sedan. Då hade jag haft den i ett år kanske. Det var en mall som passade mig bra. Och nu har jag hittat den igen.

   Jag släpper den inte igen."



      - Annica

Av Annica - 17 juli 2009 17:13

Jag har haft en toppen dag idag faktiskt!

   Jag klev upp tidigt, och tog en promenad i solen! Ner förbi IP. När jag kom hem tog jag lite mat och gick ut och satte mig i en solstol och läste min nya bok. Som jag först tänkte ge upp för den verkade så dålig men nu har den blivit lite bättre. Jag gick in efter att ha sutit där ganska länge och titade på TV i kanske högst en halvtimme innan jag gjorde lunch och gick ut och åt sedan fortsatte jag läsa lite. Jag gick och plockade ur diskmaskinen och sedan rensade jag ogräs på uppfarten för att samla in lite tid till mitt "sommarjobb" som innebär att jobba hemma.


Jag gick och satte mig och läste och sedan kom mamma hem och kom ut till mig med sin bok. Vi åkte och handlade lite och nu är vi framme vid att efter jag skrivit klart det här så ska jag gå ut och läsa lite till! Jag måste veta vad som händer!


      - Annica :D

...

Av Annica - 16 juli 2009 22:54

Känslorna bara öser över mig utan anledning.


It's better then nothing,

but not better then everything.

Av Annica - 15 juli 2009 16:26

"I know I don't

I know I should

I know you want to

I just can't see 

way?

I guess I don't wanna see

Cuz it easier

but it's not better,

It's never get's better

If you don't

see!"


Av Annica - 13 juli 2009 12:36

 Två Jätte bra artister!

Båda har varit med i One Tree Hill, Kate som Mia och Tyler som Chris.

Här är två låtar som jag tycker är jätte bra med deras underbara röster!


Glad - Tyler Hilton

You Can't Break A Broken Heart - Kate Voegele


Av Annica - 13 juli 2009 10:29

Jag har så ont i nacken måste nog skaffa bättre kuddar! Jag antar att det är deras fel efter som jag inte har haft ont när jag sovit i husvagnen.


Som förra året, det var perfekt då. Eller inte perfekt men nära. Väldigt nära. Det kändes som om det var ett helt annat disco i år. Det var inte som ifjol. Så fort jag tänkte att någon annan var ensam som jag kanske skulle kunna prata med så gick personen fram till sitt "gäng" och jag kände mig dum. Även fast jag inte gjort nått än. Alla var med någon där, alla skrattade, och hade kul. Visst visst det är mitt eget fel att jag inte försökte tillräckligt mycket att komma in i det stora dansande klumpen.


"Martin, du gjorde så att min kväll blev lite minnesvärd när du bjöd upp mig"


AAaa, Min nacke!


      - Annica


Glöm inte att Kolla in min presentatinon!

Av Annica - 12 juli 2009 13:34

Besvikelse, det finns inget mer passande ord för vad jag känner.

Jag hade blivit någolunda frisk och igår skulle ha varit bästa natten på länge.


"Det är lättare att bli besviken

när man har förväntningar"


Konserten var bra "Never store" spelade och dom var bra. Jag tog det lungt för jag tänkte att jag skulle spara mina krafter till discot. Vi gick dit. Killen som Elin träffat igår stod med oss när vi var på konserten och följde såklart med till discot. Vi dansade ett litet tag, sedan sa Elin att dom skulle ta en liten promenad. Jag försökte verkligen dansa men det gick inte. Klumpen i mitten var som en mur det gick inte att ta sig in om man var ensam och lite feg. Så jag gick och tog en macka eftersom jag var rätt hungrig också. Sen gick jag tillbaka. Stod och tittade på. Det var en kille som försökte dansade med mig lite och jag antar att jag skulle kunnat fortsätta men jag kände inte för att bli mossad. Elin kom, Elin gick. Då gick jag ut och så kom mamma och pappa. Jag följde med dem till dansgolvet. Och dansade foxtrot  med pappa. Sedan var det 3 andra killar som bjöd upp mig.

Så sista halvtimmen vart ganska lyckad. Men i stort hela kvällen kände jag bara besvikelse.


"Det kommer att bli roligare om du är med" Den frasen har jag hört 2 gånger och båda gångerna har mina kvällar blivit misslyckade. Tack.


      - Annica

Presentation


Tjena, Annica här :D
Här kan du läsa om min vardag, noveller jag skrivit och dikter. Enjoy

Omröstning

Vad skulle du klara dig utan?
 Bil
 Dator
 Mobil
 Tv
 Lampor
 Rent vatten
 Halva din mat konsiumtion
 Frihet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards