Mina Självklarheter, En Annans Död

Alla inlägg under september 2009

Av Annica - 19 september 2009 22:36

I Järvsö Skrattande Jag kom 6a av 10 startande! På nytt årsbästa 2.49 på 800m. Nöjd? Nja, sådär vill ju vara med högre upp och jag vet ju att jag har gjort bättre ifjol. Så nöjd är jag väl inte riktigt. Men för att vara i år får det väl vara godkänt. Jag kom ju inte sist. Och härligt att springa under 2.50 Men det är bara träning som kan göra tiden bättre. Jag låg sist när sista varvet började. Men tog en tjej på en gång och sedan en till på bortre långsträckan och två på upploppet. Jag hade kunnat börja spurta tidigare men jag ville vara säker på att orka ända in. Men nästa gång så kan jag lägga upp loppet lite annorlunda ett lite snabbare lopp, tror jag att jag ska orka. Maria, tjejen som jag skrev om förut var med och hon satte personligt rekord på 2.43 Jätte bra och hon kom 3a. Vi värmde upp tillsammans idag också. Det är jätte kul att ha fått träffa en så snäll och trevlig tjej.


       Kram Annica

Av Annica - 18 september 2009 17:15

Jag tyckte det var på tiden! Amoniak var ju inte det bästa namnet. Så nu är min adress http://acinna.bloggplatsen.se Men om du skriver amoniak ändras det automatiskt till acinna. Så att du hittar rätt Glad 


Imorgon gäller det jag är super laddad har lyssnat på musik "hela" dagen och försökt intala mig själv att jag kommer klara det och att jag är duktig. Jag har lyckats rätt bra med det. Flört Kroppen känns inte 100 men det gör den aldrig innan jag ska tävla. Vill själv tro att det är för jag är avslappnad.

   Jag vet hur min kropp fungerar nu. Jag vet att magknippen som jag har några timmar före start förvinner och att kroppen ofta känns trött men att det också går över innan loppet eller när jag börjar. Om man gäspar före start måste det ju vara ett tecken på total avslappning och att man sparar alla sina krafter till loppet. Tror jag i allafall.

   Jag sitter här med ansökan till RIÖ. Jag har inte vågat börja fylla i den än. Men den ska ju vara inne före 1december.

Ska ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt ikväll. Imorgon 17.30 gäller det. "Kom igen nu tjejen!"



        Kram Annica

Av Annica - 17 september 2009 22:12

2.5km på 11.45minuter Det är bra, för att vara mig och för det här året! Flört


            Kram Annica

Av Annica - 15 september 2009 21:19

LÅNG är det perfekta ordet för denna dag! 7 hela lektioner. Kan det bli värre? Och Linn smsar att hon har det super, Jag undrar hur det kommer gå imorgon... Får hoppas på det bästa Skrattande Jag ska gå och lägga mig nu. Har varit så fruktansvärt tröt hela dagen. Imorgon ska jag ner till Ip och springa 800m Och se om jag kan komma ner lite till tävlingen nu när jag har tränat lite bättre. På torsdag är det västra och sedan är det vila och På lördag gäller det!

Men som sagt så ska jag sova nu! Åååå vad härligt att bara få ligga och slappna av tills man somnar, Och bara tänka till man inte orkar längre. Jag älskar att lyssna på musik när jag ska sova på låg volym så klart. Ballader ska det vara. Det mest avslappnande Flört


           Kram Annica

Av Annica - 14 september 2009 15:18

Idag har varit en Lång dag! Jag har varit med Felix typ hela tiden, nu när Linn inte är här... Det har inte hänt så mycket annat än att lektionerna har rullat på. Och har fått sms av Linn att det är bra väder på Mallis men också att det regnade ett tag. Jag är SÅ avis!


Sitter och äter glass just nu, det är jätte gott men jag som redan frös är is kall nu :s

Ska på Pump ikväll. Och på Lördag är det tävling Skrattande Känner mig rätt stark just nu, och tror på årsbästa. Men något nytt rekord blir det inte i år... Har ju som sagt varit en dålig sesong. Ska nog ta något riktigt att äta nu. Jag kan inte hålla på att småäta.


Har skrivit lite på texten till musiken, vi ska göra en egen låt. Jag kanske lägger in det sedan Glad 

när den är klar.


         Kram Annica



Av Annica - 12 september 2009 20:55

Haha Linn har just messat mig om att hon har det grymt i Spanien, och jag har grävt, burit plankor och brädor och tränat. Det går inte ens att jämföra! Och jag har skrivit på Våran låt till skolan vart ganska nöjd faktiskt får se vad Linn tycker :-D ska äta nu kanske skriver mer sedan.


          Kram Annica

Av Annica - 10 september 2009 22:33

Ja, det är bland det värsta som finns! Skolan och träning är väl antagligen det jag borde prioritera. Och det gör jag men hur mycket. Vill jag, kan jag? You never know...


Jag har fått papper av syon idag med ansökan om att få gå på RIÖ. Jag måste söka innan första december. Och jag ska ju söka till Wargen och kanske någon fri skola. Jag ska läsa lite mera om saken. Så att allt blir rätt.


Har varit och sprungit västra idag. 2.8km på 13.18 min. Gick överförväntan eftersom jag inte känt mig pigg eller något i den stilen! Antar att jag borde ligga i sängen nu, ska snart gå dit å.


Imorgon är sista dagen för Linn. Jag kommer sakna henne! Men nu måste jag vara stark. Det kommer bli en annorlunda vecka det är jag säker på. Men hur den kommer sluta vet jag först på fredag. Haha låter ju helt sinnes sjukt. Men så är det.


Ja, godnatt på er alla.


         Kram Annica

Av Annica - 8 september 2009 22:07

Ja, jag är så fruktarnsvärt tröt! Efter joggning i söndags, joggning + pump igår och core idag! Tror jag inte klarar av all träningsvärk! Kommer inte kunna gå i morgon, haha sa så igår också... Men imorgon blir det Östersund med Linn Skrattande Ska bli kul och vi ska shoppa SÅ mycket. Jag just kommit på att jag har lite extra pengar sparade (men inte så länge till)

Måste bara skriva att jag tycker bloggen vart snyggare. Men fattar inte varför dom har bytt namn. Man blir ju jätte förvirrad! Trodde först att det var något fel med datorn. Men smart som man är så provar man att logga in Flört

       Kram Annica

Presentation


Tjena, Annica här :D
Här kan du läsa om min vardag, noveller jag skrivit och dikter. Enjoy

Omröstning

Vad skulle du klara dig utan?
 Bil
 Dator
 Mobil
 Tv
 Lampor
 Rent vatten
 Halva din mat konsiumtion
 Frihet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards