Mina Självklarheter, En Annans Död

Alla inlägg under juni 2009

Av Annica - 16 juni 2009 20:41

Jag säger som min stora syster, jag är tom.

Av Annica - 16 juni 2009 14:51

Jag blev så glat överraskad när jag gick ut ur bakstugan i morse! Solen sken! För första gången på sommar lovet så sken solen i fjäl! Men dock så blåste det lika mycket som det gjort dom senaste dagarna! Man känner hur man blir gladare bara av ljuset!!! Fast dagen i övrigt har inte varit så bra :(

    Först hjälpte jag pappa att få in dom sista planken i ladan! Hade så otroligt ont. Sedan gjorde jag inte så mycket vila fika ficksa klart botten på blommlådan jag gjort på slöjden.  När jag skulle ut och klippa gräset kom såklart en regn skur. så nu har jag klippt lite i ytter kant av gräsmattan det ser sjukt ut! Haha.


Och nu har jag varit här inne och suftat lite. Men det vart ju desto mer gjort igår när jag och pappa var på sågen kl 1 och slutade med att lasta in bräderna igår kväll ca kl 11! Vi orkade inte ta in allt då så vi sparade planken till idag! Vi åt såklart lunch en timme igår men annars var det jobb. Men lite lugnare på förmiddagen då.


Måste gå nu för pappa och jag ska åka till husås med vekubbar till mormor och morfar.


      -Annica 

Av Annica - 14 juni 2009 11:03

Andra dagen på sommarlovet och det bara regnar och regnar och enligt vädret på TV:n ska det fortsätta så i en vecka och kallt ska det bli också, vänta ska gå och kolla vad termometern står på nu.

   Det är + 5'c bara! Jag ska snart ut och hjälpa mamma och pappa med vad dom än gör. Skriver mer sedan om jag får tid.


      -Annica

Av Annica - 13 juni 2009 22:05

Idag är första dagen på sommarlovet 2009!!!

   Jag klev upp ca kl 10, för att packa och sedna åka till fjäl. Vi kom iväg väldigt sent ändå, jag och pappa åkte in till östersund för att se om det fortfarande var öppet på telia och det var det. Så vi har köpt det här!!! Ett mobilt berdband! Så nu kan jag (och pappa) surfa här i fjäl å!


I går fick jag ett bidrag från mamma och pappa efter som jag vill köpa en moppe och skulle aldrig ha råd annars vart jätte glad! Så nu kan jag köpa en som är hyfsat bra och snygg men det blir natuligt vis en begagnad från blocket eller nåt sånt. Tipsa gärna mig om du ska sälja en inte allt för dyr eller om du vet någon bra. Eller om någon kompis har en till salu.


      -Annica 

Av Annica - 12 juni 2009 16:38

Jag klev upp kl 6 och började kl 8. Vi tittade på en en föreställning där dom i våran skola som har musikbegåvning spelade! Efter det gick vi ner till klass rummet och våra lärare pratade om att vi hade alla möjligheter bla... Och en av våra klassförståmdare ska sluta så jag och mina kompisar hade köpt en blomma som vi gav henne. Och sedan fick vi betygen!!! Och Jag är så glad!!! Trodde inte att jag skulle ha så bra betyg som jag fick! Vi slutade kl 10! Jag och LinnN gick hem till henne och sjöng singstar. Vi sjöng "Tricky" en jätte svår låt. Typ rapp, det måste ha låtit helt sjukt. För ja... Vi har kanske inte värdens bästa röster heller. Haha! Vi gick och åt lunch på "Lagon thai" en Thailensk resturang. Jag åt stekta nudlar och kyckling och LinnN som är vegitarian stekta nudlar med grönsaker. (Jag tycker att det är coolt att hon är det, moddigt)

   Och nu så kommer vi inte att träffas på jätte länge för hon ska åka till sin stuga och jag till Fjäl.


   Hejdå Plugget!


   Välkommen Sommarlov!!!


      -Annica



Av Annica - 12 juni 2009 15:37

Om du stannar så ska jag sluta svära det lovar jag! Jag är inte redo att säga hejdå. Du måste vara kvar när vi börjar igen du måste! Du är den som får mig att le när det har varit en usel dag. Med dina "förlåt" och "jag är bäst".

   Bara så du vet, Jag kommer inte glömma dig, jag kommer sakna dig!


   Tro, hopp och kärlek!


      -Annica

Av Annica - 11 juni 2009 17:00

Det har varit en sån bra dag, tills nu...

   Vi har haft brännbolls tunering med skolan, Vi i 8B vann mot 8D men förlorade mot 8A och C. Det var jätte kul att spela och jag fick iväg bollen alla gånger utom 2. Vi hade jätte bra gov, vi skrek kom igen nu tjejer med mera. Det kändes som om vi var en klass. Fast den var en tjej som klagade och sa "Fan vad dålig kondis jag har" och "Jag tappar byxorna" med mera.

   Men det var kul iaf xD


Jag fick veta att en i klassen ska flytta till Sundsvall. Det känns jätte konstigt att imorgon är sista gången jag ser honom, imorgon slutar jag 8:an.

   Fan, jag vill inte att han ska flytta.


      -Annica

Av Annica - 10 juni 2009 16:37

Idag har jag dansat, det var en kultur dag på skolan och man fick välja vad man ville Det var kul men pinsamt… För vi hade en liten föreställning på slutet. Det vart lite fel också men efter bara några timmars övande, vad kan man förvänta sig? Haha xD

   Jag fick en blick av en åskådare som sa ”Fan vad ni var dåliga, ni borde verkligen tycka att det är pinsamt!”. Men titta här JAG TÄNKER INTE BRY MIG!!! Varför ska jag tycka att jag gjort bort mig totalt och få jätte dåligt självförtroende??? Svara på den om du kan, jag skulle verkligen vilja veta!

 

Kram Annica

Presentation


Tjena, Annica här :D
Här kan du läsa om min vardag, noveller jag skrivit och dikter. Enjoy

Omröstning

Vad skulle du klara dig utan?
 Bil
 Dator
 Mobil
 Tv
 Lampor
 Rent vatten
 Halva din mat konsiumtion
 Frihet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards